Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Φάμπιο Μαρτίνς της Αλ Γουάντα!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 11:20

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει να αποκτήσει τον πολύ καλό και γρήγορο Φάμπιο Μαρτίνς. Ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Γουάντα. 

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Φάμπιο Μαρτίνς της Αλ Γουάντα!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ η ενίσχυση προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς ο Ζοζέ Μπότο θέλει να φέρει στην Τούμπα παίκτες αξιόλογους, αλλά και με μεγάλη εμπειρία.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, θέλει και κάνει μεγάλες προσπάθειες να φέρει τον πολύ καλό και προπάντων γρήγορο ποδοσφαιριστή Φάμπιο Μαρτίνς. Ο οποίος αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Γουάντα. Με την οποία μέτρησε 8 γκολ, 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Πρόθεση του Ζοζέ Μπότο είναι να αποκτήσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με την μορφή δανεισμού από την Αλ Γουάντα. Έτσι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις και ευελπιστεί πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι και να γίνει επίσημα παίκτης των Ασπρόμαυρων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.