Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες θα είναι το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 12:03

Ο Ράφα Σοάρες θα είναι το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Και τις τελικές υπογραφές, ώστε να γίνει επίσημα παίκτης των Ασπρόμαυρων.  

ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες θα είναι το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη!

Ο Ράφα Σοάρες όπως όλα φαίνονται, θα είναι η επόμενη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Αφού θα έρθει το Απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα θα μετέβη στα γραφεία του ΠΑΟΚ, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εάν πάνε όλα καλά, θα υπογράψει το καινούργιο συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους.

Με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά και να είναι ο παρτενέρ του Αντρέ Βιειρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, και μάλιστα προέρχεται από μία πολύ παραγωγική σεζόν με την ομάδα της Γκιμαράες, με την οποία μέτρησε 34 συμμετοχές με 2 γκολ και 8 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.