Ποδόσφαιρο

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 19:42

Η Εθνική θα παραταχθεί απέναντι στο Κόσοβο με Μπάλντοκ, Κουρμπέλη και Μασούρα στην αρχική ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Κόσοβο

Μετά το διπλό στη Βόρεια Ιρλανδία, η Εθνική Ελλάδας θέλει τη νίκη κόντρα στο Κόσοβο (Κυριακή 5/6) ώστε να εδραιώσει από την αρχή τη θέση της στην κορυφή του ομίλου.

Η Εθνική Ελλάδας σε λίγη ώρα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της League C του Nations League θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο κ ο προπονητής της Εθνικής έκανε γνωστή την ενδεκάδα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει την ομάδα του με τρεις αλλαγές εν συγκρίσει με το «διπλό» στη Β. Ιρλανδία και με σύστημα 4-3-3. Ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια . Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Ουρουγουανός επιλέγει Μπάλντοκ αντί Ρότα στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Αφήνει εκτός τον Μανώλη Σιώπη βάζοντας τον Κουρμπέλη στη θέση του, ενώ θυσιάζει τον Μπουχαλάκη για να χρησιμοποιηθεί στη βασική ενδεκάδα ο Γιώργος Μασούρας μαζί με τον Λημνιό στα επιθετικά άκρα και τον Γιακουμάκη στην κορυφή.

Έτσι η Εθνική θα παραταχθεί με τους Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Κουρμπέλη, Μάνταλο και Μπακασέτα, Λημνιό, Γιακουμάκη και Μασούρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr