Ποδόσφαιρο

Στη SL 2 ο Αγροτικός Αστέρας - Δύο εισιτήρια κρίνονται την τελευταία αγωνιστική

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 20:18

Μετά την Παναχαϊκή και η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε την άνοδο. «Μάχη» Μακεδονικού, Προοδευτικής, ΠΑΟ Ρουφ και Ηλιούπολης για τις άλλες δύο θέσεις προβιβασμού.

Στη SL 2 ο Αγροτικός Αστέρας - Δύο εισιτήρια κρίνονται την τελευταία αγωνιστική

Η ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2 έδωσε απάντηση σε ένα ερώτημα, αλλά άφησε άλλα δύο αναπάντητα. Μετά την Παναχαϊκή και ο Αγροτικός Αστέρας πήρε το εισιτήριο της ανόδου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-1 στη Λάρισα του τοπικού Ηρακλή και ακολουθεί τους Πατρινούς στη δεύτερη, τη τάξει, επαγγελματική κατηγορία.

Η «μάχη» της ανόδου

Όμως, τη τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, 11 Ιουνίου, θα κριθούν τα άλλα δύο εναπομείναντα εισιτήρια. Με τέσσερις ομάδες να τα διεκδικούν. Κατά σειρά Μακεδονικός, Προοδευτική, ΠΑΟ Ρουφ και Ηλιούπολη. Με το ματς της χρονιάς να είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟ Ρουφ και τον Μακεδονικό. Διότι αν υπάρξει νικητής, σίγουρα θα βρεθεί στη Super League 2. Θυμίζουμε πώς την άνοδο εξασφαλίζουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Ηρακλής Λάρισας - Αγροτικός Αστέρας 1-3
(57' Γκίκας / 24' πέν., 72' Μελισσόπουλος, 38' αυτ. Τάρτα)

Παναχαϊκή - ΠΑΟ Ρουφ 2-1
(6', 83' Κέρι / 85' Καλλέργης)

Ηλιούπολη - Προοδευτική 1-0
(2' Ταβάρες)

Η βαθμολογία

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1 Παναχαϊκή 15 5
2 Αγροτικός Αστέρας 10 6
3 Μακεδονικός 8 5
4 Προοδευτική 7 5
5 ΠΑΟ Ρουφ 6 5
6 Ηλιούπολη 4 5
7 Ηρακλής Λάρισας 1 5

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (11/6 - 17:30)

Ηλιούπολη - Ηρακλής Λάρισας
Προοδευτική - Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ - Μακεδονικός
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr