Ποδόσφαιρο

Nations League: Ισόπαλες Κύπρος και Β. Ιρλανδία, παρθενική νίκη πανηγύρισε η Βόρεια Μακεδονία

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 21:30

Κύπρος και Βόρεια Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στη Λάρνακα και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο που μετέχει η Εθνική μας ομάδα. Νικηφόρα πέρασε από το Γιβραλτάρ η Βόρεια Μακεδονία (0-2). 

Nations League: Ισόπαλες Κύπρος και Β. Ιρλανδία, παρθενική νίκη πανηγύρισε η Βόρεια Μακεδονία

Λευκή ισοπαλία η Κύπρος με την Β. Ιρλανδία στην Λάρνακα.

Μετά την εντός έδρας ήττα από το Κόσοβο, η Κύπρος δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Βόρεια Ιρλανδία στην ΑΕΚ Αρένα της Λάρνακας με αποτέλεσμα να είναι, πλέον, σαφές πως η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ με νίκη απόψε στην Πρίστινα επί του Κοσόβου να γίνεται το ξεκάθαρο φαβορί στο γκρουπ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την Κύπρο ήταν στο 43ο λεπτό του 1ου ημιχρόνου όταν μία «βολίδα» του Φάνου Κατελάρη από μακρινή απόσταση η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Από εκεί και πέρα και προς το τέλος του αγώνα υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν. Στο 78' ο Λέιβερι που μόλις είχε περάσει στο ματς, έκανε ωραία κίνηση αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο έξω. Στο 82' μετά από κόρνερ, ο Κορρέα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και... έσκασε στο έδαφος και με δεύτερη προσπάθεια έκανε υπό πίεση το πλασέ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 83' ο ΜακΚάν βγήκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του έφυγε έξω. Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Το τελικό 0-0 έδωσε τους πρώτους βαθμούς στις δύο ομάδες στον 2ο όμιλο της League C, σαφώς, όμως, δεν άφησε καμία ικανοποιημένη ενόψει της συνέχειας.

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Κορρέα, Κατελάρης (46′ Παναγιώτου), Γκόγκιτς, Πίττας, Ιωάννου, Κάστανος (66′ Παπουλής), Αρτυματάς, Λοϊζου (56′ Τζιώνης), Σωτηρίου (77′ Κακουλής), Χριστοφή (66′ Κυριάκου)

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ-Φάρελ, ΜακΝερ, Μπράουν, Έβανς, ΜακΓκιν, Τσαρλς (63′ Ντόνελι), Ντέιβις (77′ Λέιβερι), Σάβιλ (70′ ΜακΚαν), Λέιν (63′ Σπένσερ), Γουάιτ, Λάφερτι.

Παρθενική νίκη πανηγύρισε η Β. Μακεδονία

Η Βόρεια Μακεδονία πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στον τέταρτο όμιλο της League C του φετινού Nations League, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του Γιβραλτάρ, που παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο Μπάρντι στο 21' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Νικόλοβ στο 84' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr