Ποδόσφαιρο

Πεντάστερος Μέσι με την Αργεντινή [vid]

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 00:14

Ο σούπερ σταρ της «Αλμπισελέστε» πέτυχε όλα τα γκολ της εθνικής του, στη φιλική νίκη 5-0 κόντρα στην Εσθονία, στην Παμπλόνα.

Πεντάστερος Μέσι με την Αργεντινή [vid]

Το φιλικό της Αργεντινής με την Εσθονία, το βράδυ της Κυριακής στην Παμπλόνα, ήταν ματς ωδή για έναν σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» ήταν ασυγκράτητος. Όσο κι αν η δυναμική της Εσθονίας δεν μπορεί να συγκριθεί με των πρωταθλητών της Νότιας Αμερικής, η ουσία είναι πώς πέντε γκολ δεν βάζει συχνά ένας παίκτης σε μια αναμέτρηση. Το έκανε, όμως, ο «Λίο» και αποθεώθηκε από συμπατριώτες και αντιπάλους του!

Η παράσταση του Μέσι

Στο 9' ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και άνοιξε το σκορ (1-0), για να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους, στο 45'. Έτσι, δηλαδή με σκορ 2-0, έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, συνέχισε το σόου του. Στο 47' σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς και διαμόρφωσε το 3-0.

Πεντάρα του «Λίο»

Χατ-τρικ, αλλά ο Μέσι δεν είχε τελειώσει το «έργο» του. Στο 71' ξαναβρήκε το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Καρέ από τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε» και ο ηλεκτρονικός πίνακας του «Ελ Σαντάρ» έδειξε σκορ 4-0. Με την παράστασή του να ολοκληρώνεται πέντε λεπτά αργότερα. Στο 76' σκόραρε για πέμπτη φορά στην αναμέτρηση με την Εσθονία, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr