Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ο Χαάλαντ, οι απειλές και τα… γαλλικά! (vid)

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 13:14

Επεισοδιακό ήταν το σκανδιναβικό ντέρμπι ανάμεσα στη Σουηδία και τη Νορβηγία, με τον 21χρονο σταρ επιθετικό να αποκαλύπτει πως  δέχτηκε απειλές από τον αμυντικό των γηπεδούχων, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς.

UEFA Nations League: Ο Χαάλαντ, οι απειλές και τα… γαλλικά! (vid)

Η Νορβηγία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα λίγκα Εθνών, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε στην Σερβία για να ακολουθήσει νέο διπλό στη Δανία. Ο 21χρονος Ερλιγκ Χάαλαντ ήταν πρωταγωνιστής και στις δύο νίκες και την Κυριακή σκόραρε και τα δύο γκολ της Νορβηγίας (2-1). Μετά το τέλος του ματς μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε έντονη αντιπαράθεση με τον στόπερ των Σουηδών, Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς.

«Στην αρχή με αποκάλεσε π…α αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν είμαι» τόνισε μιλώντας στην κάμερα ο νέος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσθεσε: Στην συνέχεια με απείλησε πως θα μου σπάσει τα πόδια, αλλά στο επόμενο λεπτό σκόραρα οπότε δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα».

Ο αμυντικός της ΑΙΚ παρουσίασε πάντως μια διαφορετική πλευρά της ιστορίας. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μιλώ ποτέ αγγλικά στο γήπεδο, δεν γνωρίζω νορβηγικά οπότε είναι αδύνατο να ξεστόμισα αυτά τα πράγματα». Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους στις 12 Ιουνίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr