Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ανοίγει» ο δρόμος για την απόκτηση του ντε Γιονχ!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 13:46

Ακόμα πιο κοντά φαντάζει η μετακίνηση του Ολλανδού μέσου στους «κόκκινους διαβόλους» καθώς η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει καταλήξει και συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ανοίγει» ο δρόμος για την απόκτηση του ντε Γιονχ!

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του 26χρονου Ολλανδού αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά σήριαλ του καλοκαιριού με συνεχείς αναφορές στα κορυφαία αθλητικά δημοσιογραφικά δίκτυα. Το πρωί της Δευτέρας προστέθηκε η ισπανική Marca που έκανε λόγοι για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των Καταλανών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ντε Γιονχ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Βαρκελώνη και να αγωνίζεται σε ομάδα του Champions League, αλλά όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα αναμένεται να… θυσιαστεί για τις λοιπές μεταγραφικές κινήσεις της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι έχει ήδη στο στόχαστρο τον Μπερνάντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι ενώ περιμένει τα 85 εκατ. ευρώ της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Τσάβι φέρεται να έχει προκρίνει την παραμονή του Ολλανδού αλλά κάθε ημέρα τον φέρνει πιο κοντά στο «Ολτ Τράφορντ» και την επανένωση με τον Ερικ τεν Χαγκ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» και απο νωρίς είχε θέσει την απόκτηση του ντε Γιονχ σε πρώτο πλάνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr