Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Μίλνερ μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 16:33

Η Λίβερπουλ ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Τζέιμς Μίλνερ, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους για άλλο ένα χρόνο στον Αγγλικό σύλλογο. 

Λίβερπουλ: Μίλνερ μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι ένα μεγάλο κομμάτι και μεγάλος ηγέτης στην ομάδα της Λίβερπουλ. Αφού βρίσκεται στην πόλη του Μερσισάιντ εδώ και 8 χρόνια.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής συνέλαβε και ήταν ο στυλοβάτης σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες με τον Αγγλικό σύλλογο. Κατακτώντας ισάριθμα τρόπαια, αλλά μάλιστα η σημαντικότερη στιγμή του ήταν τη σεζόν 2018 με την κατάκτηση του Champions απέναντι στην Τότεναμ.

Έτσι μετά τα όσα πέτυχε, με την ομάδα της Λίβερπουλ. Οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του, κατά ένα χρόνο. Με αποτέλεσμα να τερματίζει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι πολύ αγαπητός από το κόσμο των Κόκκινων, ενώ πιο πολύ είναι από τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο οποίος τον ήθελε διακαώς στο ρόστερ, αφού παρά την ηλικία που έχει, μπορεί να βοηθήσει και να τον εμπιστευτεί για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Μίλνερ στο παρελθόν μάλιστα, αγωνίσθηκε στην Λιντς, την Νιούκαστλ, την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την Άστον Βίλα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr