Ποδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη για το μπαμ με Ντι Μαρία!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 17:15

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά, στην απόκτηση του ταλαντούχου Άνχελ Ντι Μαρία. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Παρί Σ.Ζ  

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη για το μπαμ με Ντι Μαρία!

Ο Ντι Μαρία εδώ και πολύ καιρό παρέμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Παρί Σ.Ζ. Ενώ μπορούσε να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε και επιθυμούσε.

Έτσι η Γιουβέντους ήταν η ομάδα, όπου τον προσέλκυσε έντονα. Και οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαπραγματεύσεις, για να γίνει ο Αργεντίνος σούπερ σταρ και επίσημα παίκτης των Μπιανκονέρι. Αλλά η υπόθεση ήταν πολύ περίπλοκη, καθώς ο παίκτης ήθελε περισσότερα από όσα έδιναν οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας. Για αυτό το λόγο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία να μπουν σφήνα και να αρπάξουν τον Ντι Μαρία από την Γιουβέντους, Με αποτέλεσμα ο παίκτης της Παρί, να βρεθεί ένα βήμα πολύ κοντά στους Μπλαουγκράνα.

Αυτή η είδηση πείραξε πάρα πολύ τους Ιταλούς, αφού παρά τις όποιες διαπραγματεύσεις είχαν προηγηθεί και όσες διαφορές υπήρξαν, κυρίως στο οικονομικό, υπήρξε πολύ κλίμα με τις δύο πλευρές, να θέλουν να τα βρουν και να αποκτήσουν οι Ιταλοί τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η απόλυτη μεγάλη ανατροπή, αφού η Μπαρτσελόνα από ότι όλα φαίνεται τις επόμενες μέρες θα αποκτήσει τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr