Ποδόσφαιρο

Ο Μούριτς υπέγραψε στην Κόνιασπορ

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 20:22

Ο Κροάτης εξτρέμ που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, θα φοράει τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου για 3 χρόνια.

Ο Μούριτς υπέγραψε στην Κόνιασπορ

Η χρονιά που τελείωσε βρήκε την Κόνιασπορ να τερματίζει στην 3ης θέση της τουρκικής Λίγκας. Μεγάλη επιτυχία και συνάμα εισιτήριο για την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα στο Conference League.

Ο σύλλογος από την Κόνια, που βρίσκεται στη νότια Τουρκία, πλέον κάνει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα του Ιλχάν Παλούτ έκανε την κίνησή της. Με τον Ρόμπερτ Μούριτς. Τον διεθνή Κροάτη ακραίο. Με στόχο να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά. Αρχικά στην έξοδο στο Champions League, αν και μετά την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 2021/22 από την Τραμπζονσπόρ, υπάρχουν βλέπει και για το πρωτάθλημα.

Για 3 χρόνια στην Κόνιασπορ

Τα ΜΜΕ της Κροατίας είχε βάλει και τον Ολυμπιακό στο… παιχνίδι για τον εξτρέμ της Ριέκα. Ο 26χρονος παίκτης έκλεισε τη σεζόν με 37 ματς, όπου πέτυχε 12 γκολ και έδωσε 10 ασίστι. Πλέον, συνεχίζει στην Κόνιασπορ. Βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη με τον μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, τον Μουαμέρ Ακίν, όπου και έβαλε τις υπογραφές του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Κάτι που σημαίνει πώς θα αγωνίζεται στην ομάδα της Κόνια ως το 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr