Ποδόσφαιρο

Ακόμη πιο κοντά Παναθηναϊκός-Χουάνκαρ

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 20:45

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του και η απόσταση με τον Ισπανό μπακ  Χουάνκαρ, για την ανανέωση του συμβολαίου μειώθηκε αισθητά.

Ακόμη πιο κοντά Παναθηναϊκός-Χουάνκαρ

Ακόμη ποιο κοντά οι δύο πλευρές για την ανανέωση συμβολαίου, με τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε ανεβασμένη πρόταση και ο Ισπανός Μπακ στη μείωση των απαιτήσεών του/

Οπότε σύμφωνα με τις πληροφορίες μόνο θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη του Ισπανού αριστερού μπακ Χουάνκαρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Στις νέες επαφές των δύο πλευρών μειώθηκε αισθητά η οικονομική απόσταση που τους χώριζε πριν από λίγες ημέρες. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει από μόνο του ότι υπάρχει η απαιτούμενη βούληση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την επόμενη διετία και παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, αμφότερες οι πλευρές είναι πλέον αισιόδοξες ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων κινήσεων δεν αποκλείεται ακόμη και στο τέλος της εβδομάδας να οδηγήσουν σε οριστικές εξελίξεις επί του θέματος από τη στιγμή που ο Χουάνκαρ αναγνώρισε ότι πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του (με ένα ποσό κοντά στις 450 χιλ. ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους) και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι επιθυμούσε την παραμονή του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.