Ποδόσφαιρο

«Διαζύγιο» ξανά για Κετσπάγια και Ανόρθωση

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 20:59

Οι σημερινές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαιώσουν πώς χωρίζουν οι δρόμοι τους για δεύτερη φορά, μετά τον Μάιο του 2009.

«Διαζύγιο» ξανά για Κετσπάγια και Ανόρθωση

Με ό,τι συνέβη στο φινάλε της χρονιάς, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει η συνεργασία της Ανόρθωσης με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η αδυναμία του προσφυγικού σωματείου να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη ήταν το… κερασάκι στην τούρτα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021/22 είχε διαφανεί πώς υπάρχει πρόβλημα στις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο, η συμμετοχή στα Play Offs και οι ελπίδες που είχε ο σύλλογος της Αμμοχώστου για την δεύτερη θέση και την παρουσία στα προκριματικά του Champions League είχε ως αποτέλεσμα να πρυτανεύσει η λογική και να κάνουν όλοι πίσω, διεκδικώντας ένα μεγάλο στόχο.

Μένει μόνο η ανακοίνωση

Σήμερα υπήρξαν επαφές του Γεωργιανού προπονητή με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης. Εκεί διαπιστώθηκε πώς το χάσμα είναι μεγάλο. Ένα από τα σημαντικά σημεία διαφωνίας είναι η επιμονή του Κετσπάγια να παραμείνουν οι συνεργάτες του, στη θέση του. Κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου. Με τις δύο πλευρές να οδηγούνται στο «διαζύγιο», παρότι ο Κετσπάγια έχει συμβόλαιο ως το 2023. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται και η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας τους.

Το δεύτερο «διαζύγιο»

Τον Μάιο του 2009 είχαν χωρίσει για πρώτη φορά οι δρόμοι του Τιμούρ και της Ανόρθωσης. Τώρα θα είναι η δεύτερη φοιρά. Το καλοκαίρι του 2019 έδωσε τα χέρια με το σύλλογο της Αμμοχώστου. Σε αυτή την πορεία, θα έχει να λέει πώς τη σεζόν 2019-20 έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει την Ανόρθωση στο πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2008, καθώς είχαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Covid-19. Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου, φέτος οδήγησε την Ανόρθωση στους ομίλους του Conference League, αλλά η αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη για την επόμενη χρονιά του χρεώθηκε. Και τώρα έρχεται το νέο του «διαζύγιο» με το προσφυγικό σωματείο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr