Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία στο Σπλιτ - Σε τροχιά πρωτιάς το Καζακστάν [vids]

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 23:55

Χωρίς νικητή έληξε το σπουδαίο ματς της Κροατίας με τη Γαλλία στο Σπλιτ. Το Καζακστάν νίκησε στη Σλοβακία και βλέπει… άνοδο.

Ισοπαλία στο Σπλιτ - Σε τροχιά πρωτιάς το Καζακστάν [vids]

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας, για το Nations League. Στο πιο σημαντικό ματς που έγινε στο Σπλιτ, Κροατία και Γαλλία έμειναν στο 1-1. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο φάσεις υπήρξαν, στο δεύτερο μπήκε γκολ από νωρίς. Στο 52' ο Μπεν Γεντέρ βρήκε τον Ραμπιότ που άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, στο 83' οι Κροάτες κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κράμαριτς και ισοφάρισε σε 1-1. Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Κανείς δεν Χ-άρηκε

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το ματς του Ρεΐκιαβικ ανάμεσα στην Ισλανδία και την Αλβανία. Οι φιλοξενούμενοι πήρε το προβάδισμα με τον Σεφέρι, στο 30'. Όμως, οι Ισλανδοί κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Με το τέρμα που σημείωσε ο Θορστέινσον, στο 49'. «Λευκή» ισοπαλία στο ματς του Νόβι Σαντ ανάμεσα στη Λευκορωσία και το Αζερμπαϊτζάν. Αποβλήθηκε ο Αζέρος Αλίγεφ στο 84'.

«Διπλό» πρωτιάς για τους Καζάκους

Μεγάλο «διπλό» για το Καζακστάν που είναι σε τροχιά πρωτιάς στον όμιλό της. Οι Καζάκοι επικράτησαν 1-0 της Σλοβακίας στην Τρνάβα, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Νταραμπάγιεφ, στο 26'. Στη Ρίγα, η Λετονία επικράτησε 1-0 του Λιχτενστάιν. Σκόρερ των γηπεδούχων ο Ζίουζινς, στο 73'. Τέλος, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς της Ανδόρας με τη Μολδαβία. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται από το 43' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Στίνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr