Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητη η Δανία [vid]

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 01:38

Μετά το 2-1 στο Παρίσι κόντρα στη Γαλλία, νίκησε 2-1 και την Αυστρία στη Βιέννη και οδηγεί τον όμιλο.

Ασταμάτητη η Δανία [vid]

Από νίκη σε νίκη, από «διπλό» σε «διπλό», η Δανία στο φετινό Nations League. Μετά τη Γαλλία, οι Δανοί νίκησε και στην Αυστρία. Πέρασαν με τρίποντο από τη Βιέννη. Επικράτησαν 2-1 των Αυστριακών, χωρίς αυτή τη φορά να κάνουν ανατροπή. Αν και είχε λίγο και την τύχη με το μέρος τους. Διότι στο 75' ο Αρναούτοβιτς σημάδεψε το δοκάρι και δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα του, το προβάδισμα που μπορεί να οδηγούσε και στο τρίποντο.

«Διπλό» κορυφής

Δύο νίκες και μάλιστα, δύο νίκες εκτός έδρας ο απολογισμός για τους Δανούς. Στο 28' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 0-1. Με το τέρμα του Χόιμπεργκ. Ωστόσο, στο 67' ο Σλάγκερ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Οι Δανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους… λέξη. Στο 84' και μετά την ασίστ του Έρικσεν, ο Λάρσεν πέτυχε το 1-2. Με τη Δανία να έχει 6 βαθμούς και να προπορεύεται στον όμιλο που βρίσκονται ακόμα Γάλλοι και Κροάτες.

Μιάμιση ώρα συσκότιση

Το ματς στη Βιέννη δεν ξεκίνησε στις 21:45 όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στις 23:15. Αυτό ήταν το σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την ηλεκτροδότηση του γηπέδου. Δεν υπήρχε φωτισμός και άλλα προβλήματα. Ο κόσμος, όμως, δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί έκαναν «κύμα» στις εξέδρες χωρίς φώτα, χρησιμοποιώντας τα κινητά τους για να αποθανατίσουν και να φωτίσουν τις στιγμές. Με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr