Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Χουάνκαρ!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 10:28

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις των «πρασίνων» με τον Ισπανό αμυντικό που τις επόμενες ώρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει με Χουάνκαρ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Μετά την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν, οι «πράσινοι» συμφώνησαν και για την παραμονή του Χουάνκαρ που θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει στην Ελλάδα καθώς οι δύο πλευρές βρήκαν την… χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις.

Ο Χουάνκαρ είχε στείλει μήνυμα παραμονής μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και παρότι οι αρχικές διαπραγματεύσεις δεν είχαν θετική εξέλιξη, υπήρχε διάχυτη η αίσθηση για αίσιο τελος. Οι «πράσινοι» επανήλθαν με νέα προσφορά στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, που με την σειρά του «έριξε» τις αρχικές απαιτήσεις και έτσι ο Ισπανός θα συνεχίσει στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μάλιστα τις επόμενες ώρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.