Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Χωρίς Λουκάκου το Βέλγιο

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 10:40

Χωρίς τον αρχισκόρερ Λουκάκου θα αγωνιστούν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην αναμέτρηση με την Πολωνία και ο φορ της Τσέλσι αναμένεται να χάσει και τα επόμενα ματς για την Λίγκα Εθνών.

UEFA Nations League: Χωρίς Λουκάκου το Βέλγιο

Νοκ άουτ για την αναμέτρηση με την Πολωνία (8/6) για την 2η αγωνιστική του Nations League τέθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο βασικός επιθετικός των «κοκκινων διαβόλων» τραυματίστηκε στην ήττα της πρεμιέρας με την Ολλανδία και τέθηκε εκτός μάχης για το επόμενο ματς ενώ εκφράζονται αμφιβολίες αν θα καταφέρει να αγωνιστεί και στις δύο επόμενες αναμετρήσεις που ακολουθούν. Ο Βέλγος φορ βρίσκεται άλλωστε και στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων με πιθανή επιστροφή του στην Ιντερ και δυσκολα θα ρισκάρει την συμμετοχή του.

«Ηταν απογοητευμένος τόσο για την ήττα όσο και τον τραυματισμό του. Είναι μεγάλη η απώλεια του καθώς είναι ο ηγέτης μας» τόνισε ο διεθνής μέσος Καστάν. Η απουσία του Λουκακού αναγκάζει τον τεχνικό Μαρτίνεθ να… πειραματιστεί στο αρχικό σχήμα όπου ενδέχεται να επιλέξει μεσοεπιθετικό με εναλλακτική επιλογή τον Μπατσουαγί, είτε τον πρωτάρη Οπεντά που ήταν τιμωρημένος κόντρα στην Ολλανδία. Από την αποστολή ως γνωστον έχει αποκλειστεί και ο βασικός τερματοφύλακας Τίμπο Κουρτουά λόγω τραυματισμού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr