Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Αγωνίστηκε τραυματίας με την Αίγυπτο ο Σάλαχ!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 13:21

Ο Αιγύπτιος σταρ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των «reds» και προτίμησε να αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα παρότι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού!

Λίβερπουλ: Αγωνίστηκε τραυματίας με την Αίγυπτο ο Σάλαχ!

«Βαρύ» είναι το κλίμα στην Λίβερπουλ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο 29χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες από τραυματισμό στην βουβωνική χώρα αλλά παρότι έχασε το φινάλε της Premier League, πρόλαβε να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League και κατά συνέπεια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κόπα Αφρικά. Η Λίβερπουλ δεν αρνήθηκε την κλήση αλλά έθεσε όρο να εξεταστεί πριν αποχωρήσει για το Κάιρο. Ο Σαλάχ.. αγνόησε την σύσταση και η επιλογή του προξένησε ερωτηματικά.


Ο τεχνικός μάλιστα των «Φαραώ», Ιχάμπ Γκαλάρ παραδέχτηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γουινέα πως ο Σαλαχ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα πρέπει να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις! Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει «διαρρεύσει» την απογοήτευση της για την επιλογή του και σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του συμβολαίου στα μέσα του 2023 προέκυψαν αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr