Ποδόσφαιρο

Ιντερ: Ανανεώνει ο Ινζάγκι

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 13:45

Μπορεί η Ιντερ να κατέλαβε την 2η θέση στην φετινή Serie A αλλά οι εμφανίσεις της έπεισαν και με το παραπάνω τους διοικούντες των «νερατζούρι» που προσφέρουν ήδη νέο συμβόλαιο στον 46χρονο τεχνικό!

Ιντερ: Ανανεώνει ο Ινζάγκι

Η Ιντερ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια αλλά το καλοκαίρι έχασε τους ηγετικούς Λουκάκου και Χακίμι ενώ αποχώρησε και ο «αρχιτέκτονας» Αντόνιο Κόντε. Η έλευση του Σιμόνε Ινζάγκι αντιμετωπίστηκε με καχυποψία από τους φίλους της αλλά ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο κατάφερε να δώσει απαντήσεις. Οι «νερατζούρι» κατέκτησαν το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, ενώ έδωσαν μάχη για τον τίτλο που κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική.

Η παρθενική χρονιά του Ινζάγκι κρίθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητική από τον πρόεδρο Στίβεν Ζανγκ που προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες μάλιστα απολαβές. Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο ενώ ο Ινζάγκι θα λάβει 5 εκατ. ετησίως αντί των 4 εκ που λαμβάνει φέτος!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr