Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία ανάσα από τον Τσουαμένι

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 16:48

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά, στην απόκτηση του ταλαντούχου Τσουαμένι. Ο οποίος προέρχεται εκπληκτική χρονιά με την Μονακό. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία ανάσα από τον Τσουαμένι

Ο Τσουαμένι την φετινή χρονιά ήταν ο παίκτης αποκάλυψη, στην Γαλλική Μονακό. Καθώς βοήθησε στα μέγιστα και ήταν ο μεγάλος ηγέτης, αφού με τα προσωπικά του γκολ, αλλά και τις ασίστ, βοήθησε να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έβγαλε από την αρχή της σεζόν.

Έτσι ο Γάλλος επιθετικός, κατάφερε να προσελκύσει πολλές μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες. Όπως ήταν η Λίβερπουλ, η Παρί Σ.Ζ, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο εκεί όπου όλα φαινόταν πως θα πάει σε μία από αυτές τις ομάδες, τη τελευταία στιγμή μπήκε σφήνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Και με πρόταση κοντά στα 100.000.000 ευρώ, κατάφερε να αρπάξει το συγκεκριμένο παίκτη, όπου είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Γαλλικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία, με αυτό το αστρονομικό ποσό που κατέθεσαν οι Μαδριλένοι στους Μονεγάσκους. Έτσι το μόνο που απέμεινε είναι οι υπογραφές, αλλά και οι ανακοινώσεις, ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις τάξεις των Μερέγκες, πιστεύουν και ευελπιστούν, ότι θα βοηθήσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Καθώς έχει μεγάλα χαρίσματα, ώστε να βρίσκει πολύ εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά και να δώσει τα πάντα στο στόχους που θα μπουν για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr