Ποδόσφαιρο

O Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 17:26

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον Μπρούνο Άλβες. Όπου θα αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στο σύλλογο. 

O Μπρούνο Άλβες νέος αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ!

Στις τάξεις της ΑΕΚ, είναι έτοιμοι για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, όπου θα τους βρει στο καινούργιο γήπεδο στο OPAP ARENA. Έτσι οι διοικούντες με μπροστάρη τον Κ. Μελισανίδη αποφάσισαν να κάνουν ριζικές αλλαγές, σε διοικητικό και ποδοσφαιρικό τομέα.

Έτσι η αρχή έγινε, με τον Πολωνό Κουχάρσκι, όπου ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή. Ενώ στη συνέχεια έπρεπε να βρουν και το διάδοχο για τη θέση του Αθλητικού διευθυντή. Ο οποίος θα είναι ο Μπρούνο Άλβες.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, αποφάσισε τις προηγούμενες μέρες, να κρεμάσει τα παπούτσια. Όπου τελευταία του ομάδα ήταν ο Απόλλων Σμύρνης.

Έτσι θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο του Αθλητικού διευθυντή, από την 1η Ιουλίου. Όπου τελειώνει οριστικά και την θητεία του στην ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Ο Μπρούνο Άλβες αγωνίσθηκε ως ποδοσφαιριστής, σε πολλές μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες. Όπως είναι η Πόρτο, η Ρέιντζερς, η Φενέρμπαχτσε, η Πάρμα, ωστόσο τη σεζόν 2004-05 ήταν και ποδοσφαιριστής στην ομάδα της ΑΕΚ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.