Ποδόσφαιρο

Στο Αλκμάαρ της Ολλανδίας θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 18:27

Η ΑΕΚ της νέας σεζόν θα χτιστεί στο Αλκμάαρ της Ολλανδίας, από τις 12 εώς τις 29 Ιουλίου. Αντί για το Ρότερνταμ, όπου είχε προγραμματιστεί εξ αρχής. 

Στο Αλκμάαρ της Ολλανδίας θα χτιστεί η νέα ΑΕΚ!

Στις τάξεις της ΑΕΚ, ολοκλήρωσαν τα θέμα που είχαν να κάνουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αφού θα πραγματοποιηθεί στο Αλκμμάρ της Ολλανδίας, αντί για το Ρότερνταμ όπου είχε προγραμματιστεί εξ αρχής.

Οι διοικούντες της ομάδας, αποφάσισαν να γίνει εν τέλι η προετοιμασία στην Ολλανδία, αλλά συγκεκριμένα στο Αλκμάαρ. Εκεί θα βρεθούν από τις 16-29 Ιουλίου, όπου θα υπάρξουν πολλές προπονήσεις και τρία δυνατά φιλικά τεστ, με το ένα να έχει βγει και να είναι με αντίπαλο την δυνατή Αλκμάαρ. Ενώ τα άλλα δύο θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, προγραμματίστηκαν και δύο ακόμα φιλικά, όπου και αυτά θα ανακοινωθούν από τη ΠΑΕ το επόμενο διάστημα. Καθώς όλοι θέλουν να είναι σε εγρήγορση η ομάδα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.