Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πρόβα τζενεράλε στο Καραισκάκης με την Αλκμάαρ!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 18:48

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, στο Γ. Καραισκάκης στις 9 Ιουλίου απέναντι στην Αλκμάαρ. Λίγες μέρες πριν την πρώτη μεγάλη μάχη για τα προκριματικά του Champions League. 

Ολυμπιακός: Πρόβα τζενεράλε στο Καραισκάκης με την Αλκμάαρ!

Οι Ερυθρόλευκοι με το τέλος της προετοιμασίας τους, στην Αυστρία. Και την επιστροφή στην Αθήνα, θα δώσουν πρόβα τζενεράλε στις 9 Ιουλίου απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Αλκμάαρ, των Παυλίδη και Χατζηδιάκου.

Αυτός ο τελευταίος φιλικός αγώνας, θα διεξαχθεί στο Γεώργιος Καραισκάκης, με την παρουσία πολλών φιλάθλων και θα δουν από κοντά τον νέο Ολυμπιακό. Ενώ στόχος όλων είναι η ομάδα να είναι πανέτοιμη ενόψει των σημαντικών αγώνων για τη προκριματική φάση στο Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.