Ποδόσφαιρο

Επτά συλλήψεις Αγγλων οπαδών στο Μόναχο!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 18:58

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς Γερμανίας-Αγγλίας για το Nations League, επτά σκληροπυρηνικοί οπαδοί των “λιονταριών” συνελήφθησαν από την αστυνομία του Μονάχου για βιαιοπραγία κατά οργάνων της τάξης και ναζιστικούς χαιρετισμούς!

Επτά συλλήψεις Αγγλων οπαδών στο Μόναχο!

Τα παρατράγουδα για ακόμη μία φορά δεν έλειψαν από αγώνα της εθνικής Αγγλίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, οι συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, με μεθυσμένους Βρετανούς να φωνάζουν αντι-γερμανικά συνθήματα, καθώς και τραγούδια σχετικά με τον Β' παγκόσμιο πόλεμο!

Επιπλέον, σχετίζονται με διατάραξη της ειρήνης, βιαιοπραγία κατά των γερμανικών αστυνομικών, ναζιστικούς χαιρετισμούς αλλά και κατοχή βεγγαλικών, που φυλάσσονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Παιδιά από σπίτι, όχι αστεία!

Οι αστυνομικές δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για τα επεισόδια απομάκρυναν ένα μεγάλο πλήθος Άγγλων φιλάθλων μακριά από το κέντρο του Μονάχου, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω έκτροπα. Η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε την σύλληψη των επτά Άγγλων εκδρομέων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr