Ποδόσφαιρο

Μιλάει με Ντε Σάνκτις ο Ολυμπιακός!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 19:19

Οι “ερυθρόλευκοι” επιβεβαιώνουν τις επαφές με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μιλάει με Ντε Σάνκτις ο Ολυμπιακός!

Ενα δημοσίευμα του «Tuttomercatoweb» ανέφερε ότι ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας είναι ο βασικός θποψήφιος για να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή, κάτι που αργότερα επιβεβαιώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ. Εγινε μάλιστα γνωστό ότι ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στους οποίους άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι, Ουντινέζε, Μονακό, Σεβίλλης και Γαλατασαράι, την τελευταία πενταετία εργάστηκε στη Ρόμα, αρχικά ως team manager για δύο σεζόν και στη συνέχεια ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος για τρεις περιόδους στο πλευρό του Τιάγκο Πίντο –αποχώρησε από τους Τζιαλορόσι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αν ο Ντε Σάνκτις τελικά αναλάβει, θα διαδεχτεί στο πόστο τον Φρανσουά Μοντεστό που είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μόντσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.