Ποδόσφαιρο

«Φεύγουν» τα εισιτήρια του Ελλάδα - Κύπρος [vid]

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 20:41

Η προπώληση για το ματς της Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό φτάνει τις 14.000.

«Φεύγουν» τα εισιτήρια του Ελλάδα - Κύπρος [vid]

Η Ελλάδα συνεχίζει τις υποχρεώσεις της με δύο εντός έδρας ματς για το Nations League. Την Πέμπτη με την Κύπρο και την Κυριακή με το Κόσοβο. Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της «γαλανόλευκης». Κι αυτό φαίνεται από την προπώληση των εισιτηρίων.

Προπώληση με καλούς ρυθμούς

Απομένουν δύο 24ωρα για το τρίτο ματς της ελληνικής ομάδας στον φετινό όμιλο του Nations League. Η ενημέρωση που υπάρχει από την πλευρά της Ομοσπονδίας για τα εισιτήρια αναφέρει πώς ήδη έχουν πουληθεί 14.000 για τον αγώνα κόντρα στην Κύπρο. Με το κοινό της Μαγνησίας, αλλά και από την ευρύτερη Θεσσαλία και τις όμορες περιφέρειες να δείχνουν τη διάθεση να είναι στην εξέδρες του σταδίου του Βόλου.

«Καυτή» έδρα

Η διάθεση θα συνεχιστεί τόσο αύριο όσο και την Πέμπτη, με την αισιοδοξία να αναφέρει πώς θα φύγουν πάνω από 20.000 εισιτήρια για το ματς αυτό. Με το Πανθεσσαλικό να μετατρέπεται σε μια δυνατή έδρα για την Ελλάδα. Στην προσπάθεια που θα κάνουν ο Γκουστάβο Πογέτ και οι παίκτες του για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους. Να κάνουν το «τρία στα τρία» στον όμιλο και να αποκτήσουν μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr