Ποδόσφαιρο

«Τρίποντο» κορυφής για την Φινλανδία [vid]

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 21:46

Με δύο γκολ του Παγιάνπαλο νίκησε 2-0 το Μαυροβούνιο και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της.

«Τρίποντο» κορυφής για την Φινλανδία [vid]

Υπόθεση 7 λεπτών ήταν την Φινλανδία η νίκη στο ματς με το Μαυροβούνιο, στο Ελσίνκι. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη, οι Φινλανδοί μετά το πρώτο γκολ που σημείωσαν, σκόραραν μια ακόμα και κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο» στον όμιλο. Με δεδομένο ότι το ματς της Βοσνίας/Ερζεγοβίνη με τη Ρουμανία διεξάγεται αυτή την ώρα, η Φινλανδία προσωρινά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο γκρουπ.

Έργο Πογιάνπαλο

Ο Τζόελ Πογιάνπαλο ήταν αυτή τη φορά το πρόσωπο του ματς. Κατάφερε να σημειώσει τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Μέσα σε επτά λεπτά. Αρχικά στο 31' ήταν εκείνος που αξιοποίησε την μεταβίβαση του Πούκι και πέτυχε το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Ελσίνκι, στο 38' ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ίδιος σκόρερ, άλλος δημιουργός. Ο Λίγκγμαν βρήκε τον Πογιάνπαλο που νίκησε ξανά τον Πέτκοβιτς και διαμόρφωσε το 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr