Ποδόσφαιρο

Ορθια η Αγγλία στην Γερμανία [vids]

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 23:48

Οι Γερμανοί είχαν προβάδισμα και φαινομενικά τον έλεγχο όμως τα “λιοντάρια” με πέναλτι του Χάρι Κέιν πήραν βαθμό. Η Ιταλία νίκησε 2-1 την Ουγγαρία και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ορθια η Αγγλία στην Γερμανία [vids]

Δύο κεφαλιές του Χάβερτς στο 28’ και στο 37’ σταμάτησαν η πρώτη στον Τρίπιερ και η δεύτερη στον Πίκφορντ, ο οποίος σταμάτησε και το σουτ του Μουσιάλα στο 45’. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Χόφμαν μετά από εξαιρετική κάθεση του Κίμιχ (53'), όμως Χάρι Κέιν έφτασε τα 50 γκολ με το εθνόσημο σε 71 συμμετοχές. Ετσι οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στον 1ο όμιλο, με τη «μάνσαφτ» να έχει δύο βαθμούς ενώ οι Αγγλοι έναν. Η Γερμανία έμεινε σε δεύτερο συνεχόμενο ματς ματς χωρίς νίκη, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Ιταλία.

Γερμανία (Χ. Φλικ): Νόιερ, Σλότερμπεκ, Ρίντιγκερ, Κλόστερμαν, Χόφμαν (65’ Γκνάμπρι), Κίμιχ, Γκουντογκάν (83’ Σανέ), Ράουμ, Μίλερ (76’ Γκορέτσκα), Μουσιάλα (65’ Γκνάμπρι), Χάβερτς.
Στον πάγκο: Τραπ, Νμέτσα, Σταχ, Μπάουμαν, Χένριχς, Μπραντ, Ζίλε, Κέρερ.
Αγγλία (Γκ. Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ, Φίλιπς (15’ Μπέλιγχαμ), Ράις, Σάκα, Στέρλινγκ, Κέιν, Μάουντ (72’ Γκρίλις).

Σχετικά άνετα η Ιταλία

Η Ιταλία έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος, με τον Μπαρέλα στο 30’ να σκοράρει με δυνατό σουτ, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους έπειτα από ωραία προσπάθεια του Πολιτάνο ο Πελεγκρίνο πλάσαρε από τη μικρή περιοχή για το 0-2.

Στο 61’ το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον, με τον Τζ. Μαντσίνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κακό διώξιμο, όμως η “σκουάντρα ατζούρα” άντεξε. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από πέντε αγώνες (στις επίσημες υποχρεώσεις της). Η τελευταία ήταν το 2-1 επί του Βελγίου για το Nations League τον περασμένο Οκτώβριο.

League A
3ος όμιλος

Γερμανία - Αγγλία 1-1
Ιταλία - Ουγγαρία 2-1

Βαθμολογία
1.Ιταλία 4 (3-2)
2.Ουγγαρία 3 (2-2)
3.Γερμανία 2 (2-2)
4.Αγγλία 1 (1-2)

Επόμενη αγωνιστική (11/6)
Αγγλία - Ιταλία
Ουγγαρία - Γερμανία

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr