Ποδόσφαιρο

AEK: Σενάρια για τον Μάρκους Νακίμ

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 10:34

Ο 25χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός της Μιοντάλεν φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης σύμφωνα με τον νορβηγικό Τύπο.

AEK: Σενάρια για τον Μάρκους Νακίμ

Ο Μάρκους Νακίμ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ σύμφωνα με πηγές από τη Νορβηγία. Ο 25χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από τη Μιοντάλεν στο τέλος του Ιουλίου και η Ένωση φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για την υπογραφή του όπως αναφέρουν Νορβηγοί δημοσιογράφοι. Ο Νακίμ ξεκίνησε την καριέρα του στην Βαλερένγκα και αγωνίστηκε με μορφή δανεισμού σε Στρόμεν και Βίκινγκ πριν μετακινηθεί στη Μιοντάλεν που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια όπου αποτελεί βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Νωρίτερα στην σεζόν είχε βρεθεί μια… ανάσα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα από την Ρωσία αλλά η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω των γνωστών πλέον κυρώσεων στην χώρα.

Ο Νακίμ αποτελεί έναν από τους στόχους του νέου τεχνικού διευθυντή της Ενωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι ενώ χθεσινά δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο και για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με τον Μεξικανό επιθετικό Ερνάντεζ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.