Ποδόσφαιρο

Βέλγιο: Σε πίεση ο Μαρτίνεζ!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 11:35

Η βαριά ήττα από την Ολλανδία στην πρεμιέρα του Nations League προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Εθνικής ομάδας και ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε στο… μάτι του κυκλώνα.

 

Βέλγιο: Σε πίεση ο Μαρτίνεζ!

Οι «κοκκινοι διάβολοι» διασύρθηκαν εντός έδρας από την Ολλανδία (4-1) και μοιραία τα… άκουσαν από τον Τύπο της χώρας. Η «χρυσή γενιά» του βελγικού ποδοσφαίρου έχει φθάσει πολλάκις στην 1η θέση της βαθμολογίας της FIFA χωρίς όμως να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ Ισπανός τεχνικός δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων στην τελευταία συνέντευξη Τύπου και χρειάστηκε να τοποθετηθεί για πρόσωπα, σχηματισμό ακόμα και την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως δεν ανέφερε ούτε μια φορά την Πολωνία που αποτελεί την σημερινή (8/6) αντίπαλο της ομάδας του!

«Δεν μπορούμε να τα πετάξουμε όλα στον κάδο των αχρήστων μετά από μια ήττα. Η δουλειά έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και συνεχίζεται Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς. Δεν με ενδιαφέρει η τακτική, είναι λογικό να παίρνω την ευθύνη. Θα υπάρξουν αλλαγές όχι λόγω ήττας, αλλά επειδή ήταν προγραμματισμένες» τόνισε ο Ισπανός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr