Ποδόσφαιρο

AEK: Διαψεύδει για αποχώρηση Αραούχο

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 13:13

 Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στα ισπανικά δημοσιεύματα που ήθελαν Αργεντινό επιθετικό να διαπραγματεύεται την επιστροφή του στην Λας Πάλμας!

AEK: Διαψεύδει για αποχώρηση Αραούχο

Η ΑΕΚ έχει την… τιμητική της τις τελευταίες ημέρες στην μεταγραφολογία καθως οι Μεξικανοί Ερνάντεζ και Λιανέζ φέρεται να βρίσκονται στο στόχαστρο του νέου τεχνικού Ματίας Ερνάντεζ, αλλά πέραν των υποψηφίων για να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα, υπάρχει και φημολογία για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με ανάρτηση Ισπανού δημοσιογράφου που στην συνέχεια αναπαράχθηκε και από τον τοπικό Τύπο των Καναρίων Νήσων, ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του στην Λας Πάλμας.

Άμεση ήταν πάντως η αντίδραση των ιθυνόντων της ΑΕΚ. Απο την επίσημη Ένωση έκαναν λόγο για... μεταγραφικά σενάρια που δεν αγγίζουν το μέλλον του Αραούχο που έχει άλλωστε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.