Ποδόσφαιρο

Β’ Ολλανδίας: Κανένα σχέδιο για 30λεπτά ημίχρονα και λοιπές αλλαγές!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 13:56

Σε επίσημη διάψευση των ρηξικέλευθων αλλαγών στον τρόπο διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες προχώρησε η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Β’ Ολλανδίας: Κανένα σχέδιο για 30λεπτά ημίχρονα και λοιπές αλλαγές!

Τις τελευταίες ώρες έκαναν τον γύρο του κόσμου οι προτάσεις του διευθυντή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας, Γιαν Ντιρκ φαν ντερ Ζι ώστε να γίνει το άθλημα πιο «γρήγορο, αθλητικό, δίκαιο και ελκυστικό» και να περιοριστεί πρωτίστως ο χρόνος των καθυστερήσεων. Σύμφωνα μάλιστα με τον φαν ντερ Ζι, οι αλλαγές θα είχαν πειραματική εφαρμογή στην Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας την σεζόν 2023-24. Οι προτάσεις κρίνονται τουλάχιστον ρηξικέλευθες καθώς μεταβάλλεται ο χρόνος διεξαγωγής μια αναμέτρησης αλλά και ο αριθμός των αλλαγών.

Λίγες ώρες αργότερα υπήρξε η επίσημη τοποθέτηση της διευθύντριας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ομοσπονδίας, Μαριαν φαν ντερ Λέουβεν που… ξέκοψε κάθε σκέψη αλλαγών και έστειλε μάλιστα απολογητικό email στους συλλόγους της κατηγορίας. «Είναι εκτός συζήτησης. Λυπούμαστε που αυτό προέκυψε χωρίς να έχουμε συμβουλευτεί τις ομάδες» τόνισε η φαν ντερ Λέουβεν. Από το πρωί μάλιστα της Τετάρτης, αρκετοί παράγοντες συλλόγων της Β΄ Κατηγορίας έβαλλαν κατά του φαν ντερ Ζιν χαρακτηρίζοντας… αδιάφορες, αν όχι αστείες, τις προτάσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr