Ποδόσφαιρο

Ο Μόντριτς ανανέωσε για ένα χρόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 15:15

Ο Μόντριτς ανανέωσε για άλλο ένα χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στον Ισπανικό σύλλογο. 

Ο Μόντριτς ανανέωσε για ένα χρόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης, άρχιζαν το χτήσιμο της νέας σεζόν. Όπου στοχεύουν εκτός από τις μεταγραφές που θα γίνουν, να κρατήσουν και παίκτες όπου θα βοηθήσουν και την νέα σεζόν.

Έτσι ο Φλορεντίνο Πέρεθ με δική του απόφαση, τόνιζε πως πρέπει να παραμείνει ο Λούκα Μόντριτς. Καθώς αυτά τα 10 τελευταία χρόνια, πρόσφερε τις υπηρεσίες του και με το παραπάνω, αφού μάλιστα βοήθησε και ήταν ο τεράστιος ηγέτης να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που είχαν βάλει αυτά τα χρόνια.

Έτσι αυτό που είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, έγινε πράξη. Καθώς τα βρήκαν σε όλα με τον Κροάτη σούπερ σταρ, με αποτέλεσμα να παραμείνει για άλλο ένα χρόνο πιστός στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης.

Για αυτό το λόγο και ο ίδιος ο Κροάτης σούπερ σταρ, είναι πολύ χαρούμενος όπου θα παραμείνει για έναν άλλο χρόνο στην ομάδα της καρδιάς του. Και ο ίδιος είναι ανυπόμονος, με αποτέλεσμα να τα δώσει όλα, ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα μπουν για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Λούκα Μόντριτς σε αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας του, στους Μερέγκες πραγματοποίησε πολύ μεγάλα πράγματα. Και ο απολογισμός του είναι 22 γκολ σε 290 συμμετοχές. Ενώ είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα περισσότερα για αυτό το τελευταίο χρόνο, όπου μείνει στους Μαδριλένους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr