Ποδόσφαιρο

Η Τότεναμ απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Φόρστερ!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 15:54

Η Τότεναμ απέκτησε και επίσημα με ελεύθερη μεταγραφή τον Φόρστερ. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε τα 8 τελευταία χρόνια στη Σαουθάμπτον 

Η Τότεναμ απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Φόρστερ!

Η Τότεναμ με την ανανέωση του Κόντε, όπου θα παραμείνει και την νέα σεζόν στον Αγγλικό σύλλογο. Οι διοικούντες της ομάδας, ξεκίνησαν δυναμικά τις μεταγραφές για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς μετά τον Ιβάν Πέρισιτς, όπου αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Ήρθε η σειρά και του Φόρστερ, όπου διατέλεσε για 8 χρόνια στην ομάδα της Σαουθάμπτον, και συγκεκριμένα κάθισε κάτω από τα δοκάρια με μεγάλη επιτυχία.

Οι διοικούντες των Σπιρουνιών, ήθελαν έναν πολύ ισάξιο τερματοφύλακα, όπου θα στελεχώσει μαζί με τον Λιορίς και θα είναι ο αντικαταστάτης του. Έτσι μετά από ψάξιμο τον βρήκαν στο πρόσωπο του Φόρστερ, ο οποίος είναι πολύ καλός και εξαιρετικός στις αποκρούσεις του.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, τα βρήκαν σε όλα με το συγκεκριμένο τερματοφύλακα. Και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα Σπιρούνια για αρχή έκαναν έξυπνες και λογικές κινήσεις. Αφού απέκτησαν τον Ιβάν Πέρισιτς και τώρα τον Φόρστερ με ελεύθερες μεταγραφές.

Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας με την Σαουθάμπτον τα 8 τελευταία χρόνια, κατόρθωσε και έκανε 156 συμμετοχές. Ωστόσο τη σεζόν 2018-19 δόθηκε ως δανεικός στη Σέλτικ, όπου πραγματοποίησε 28 συμμετοχές. Ενώ στο παρελθόν αγωνίσθηκε στην Νιούκαστλ, την Νόριτς, την Μπρίστολ Ρόβερς, αλλά και τη Στόνγμπορτ Κάουντι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr