Ποδόσφαιρο

Λυών: Λακαζέτ, η επιστροφή!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 10:45

Στην Λυών θα αγωνίζεται μέχρι το 2025 ο… στρατηγός Αλεξάντρ Λακαζέτ που επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ.

Λυών: Λακαζέτ, η επιστροφή!


Η επιστροφή του 31χρονου επιθετικού συνοδεύτηκε με μια εξαιρετική παρουσίαση από τους «λιονέ» που τις τελευταίες ημέρες έδωσε το όνομα «Στρατηγού Λακαζέτ» σε… δρόμους της πόλης δίνοντας εορταστικό χαρακτήρα στην επανοδο του στην Ligue 1. Ο Λακαζέτ αποκτήθηκε από την Αρσεναλ το 2017 έναντι περίπου 60 εκατ. ευρώ και είχε μια μάλλον μέτρια παρουσία με 54 γκολ σε 148 αγώνες πρωταθλήματος. Φέτος, περιορίστηκε σε συμπληρωματική λύση και αποφάσισε να επιστρέψει στην Λυών που ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι το 2017 έχοντας πετύχει 100 γκολ σε 204 συμμετοχές στην Ligue 1.

«Η Olympique Lyonnais είναι πολύ περήφανη και πολύ χαρούμενη που ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του επιθετικού της που γαλουχήθηκε στις τάξεις της, Αλεξάντρ Λακαζέτ, για τις επόμενες τρεις σεζόν. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Άρσεναλ ο Γάλλος διεθνής επέστρεψε και υπέγραψε συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2025. Μεταγράφηκε στον αγγλικό σύλλογο τον Ιούλιο του 2017 έναντι ποσού ρεκόρ 60 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβανομένων bonus) και στα 31 του ο Λακαζέτ αποφάσισε να επιστρέψει στον σύλλογο που τον είδε να μεγαλώνει και να γίνεται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία, παρά τις παρακλήσεις πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ τις τελευταίες εβδομάδες» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λυών.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr