Ποδόσφαιρο

Βαλένθια: Ανέλαβε ο Γκατούζο

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 13:26

Η διοίκηση των «νυχτερίδων» έδωσε τα κλειδιά του… μαγαζιού στον Ιταλό τεχνικό παρά τις αντιδράσεις των φιλάθλων.

 

Βαλένθια: Ανέλαβε ο Γκατούζο

Η Βαλένθια ανακοίνωσε και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας με τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις «νυχτερίδες» στον δρόμο των επιτυχιών μετά τις τελευταίες αρνητικές σεζόν. Πέρυσι, κατέλαβε την 9η θέση και έμεινε εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων ενώ ηττήθηκε και στον τελικό του κυπέλλου από την Βαλένθια. Ο Γκατούζο αντικαθιστά τον Χοσέ Μπορδάλας και η Βαλένθια θα είναι η 9η ομάδα του στην καριέρα του ως προπονητής μετά τις Σιον, Παλέρμο, ΟΦΗ, Πίζα, Μίλαν Β΄ και Νάπολι.


Αξίζει να σημειωθεί, πως οι φίλαθλοι της Βαλένθια εξέφρασαν πολλάκις την αντίθεση τους προς την έλευση του λόγω ομοφοβικών και ρατσιστικών σχολίων του Γκατούζο στο παρελθόν, ενώ ακόμα και ζωντανός θρύλος του συλλόγου, Σάντι Κανιθάρες είχε τοποθετηθεί αρνητικά. Για τον ίδιο λόγο μάλιστα, ο Γκατούζο τέθηκε εκτός «κάδρου» για την Τότεναμ όταν νωρίτερα είχε «συνδεθεί» μεταγραφικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr