Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στον… αέρα η παρουσία του Ισημερινού!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 13:55

Ο Ισημερινός κινδυνεύει με αποκλεισμό από το επερχόμενο Μουντιάλ και η Χιλή εποφθαλμιά την θέση του.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στον… αέρα η παρουσία του Ισημερινού!

Διάχυτη είναι πλέον οι πεποίθηση για αποβολή του Ισημερινού από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ για αντικανονική συμμετοχή του Μπραιαν Καστίγιο καθώς διαπιστώθηκαν μια σειρά από παρατυπίες. Η αρμόδια επιτροπή της FIFA εξετάζει τις παρατυπίες της συμμετοχής της και σύμφωνα με αρκετά μέσα από τη Ν. Αμερική αναμένεται να προκρίνει τον αποκλεισμό του Ισημερινού με την Χιλή να παίρνει την θέση του στην τελική φάση.


«Οι γονείς του Καστίγιο γεννήθηκαν και βαπτίστηκαν στο Τουμάκο στην Κολομβία. Έχουμε καταθέσει τις απαιτούμενες αποδείξεις και δεν φοβόμαστε κάτι! Οι αποδείξεις του Ισημερινού που αναφέρουν πως γεννήθηκε στον Ισημερινό περιέχουν μια σειρά από παρατυπίες». Διαφορετική είναι βέβαια η προσέγγιση των ιθυνόντων του Ισημερινού. «Είμαστε ήρεμοι γιατί γνωρίζουμε την αλήθεια» τόνισε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Γκουστάβο Αλφάρο. «Προετοιμαζόμαστε για το παγκόσμιο κύπελλο γιατί κερδίσαμε την θέση μας στο γήπεδο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr