Ποδόσφαιρο

Ο Σβάρνας φεύγει ως δανεικός για την Πολωνική Ρακόβ!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 15:13

Η Ρακοβ απέκτησε και επίσημα ως δανεικό το Σβάρνα, ο οποίος προηγουμένως αγωνίσθηκε για 4 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ. 

Ο Σβάρνας φεύγει ως δανεικός για την  Πολωνική Ρακόβ!

Ο Στράτος Σβάρνας είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους, αλλά και συνεπείς παίκτες όπου αγωνίσθηκαν με την φανέλα της ΑΕΚ. Από το 2018 που αγωνίζεται στους Κιτρινόμαυρους έδωσε τα πάντα και βοήθησε μάλιστα να επιτευχθούν οι στόχοι που έβαλαν όλα αυτά τα 4 χρόνια που ήταν στο σύλλογο.

Πλέον οι Κιτρινόμαυροι, επειδή κυρίως τη φετινή χρονιά, ο Έλληνας αμυντικός δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής για να αγωνισθεί στους αγώνες της ομάδας. Αποφάσισαν να δοθεί δανεικός σε ομάδα η του Ελληνικού πρωταθλήματος, η σε ομάδα του Εξωτερικού.

Μετά από απόφαση των διοικούντων, ο Σβάρνας θα αποχωρήσει για το Εξωτερικό και συγκεκριμένα για την ομάδα της Ρακόβ, η οποία εδρεύει στην Πολωνία.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ήρθαν σε συμφωνία με τους Πολωνούς, για την μετακίνηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Έτσι εντός της ημέρας θα ταξιδέψει για την Πολωνική χώρα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, θα υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο, όπου θα είναι δανεικός με όψιον αγοράς.

Οι διοικούντες της Ρακόβ, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Αφού πιστεύουν και ευελπιστούν πως θα βοηθήσει από τη νέα σεζόν στους στόχους που θα μπουν από το σύλλογο.

Ο Στράτος Σβάρνας σε αυτά τα 4 χρόνια που διετέλεσε ενεργό μέλος στην ΑΕΚ. Είχε 52 συμμετοχές, αλλά και 2 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.