Ποδόσφαιρο

Ο Κρέσπο είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 15:51

Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ κοντά στον έμπειρο Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε ως ηγέτης στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. 

Ο Κρέσπο είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ!

Ο Άνχελ Κρέσπο ήταν από τους πιο φιλότιμους, αλλά και μεγάλους ηγέτες στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Από τη σεζόν 2016 μέχρι και φέτος, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βοήθησε πολύ ώστε η ομάδα να μην δεχτεί κάποιο γκολ στα περισσότερα από τα παιχνίδια της.

Ωστόσο το σπουδαίο επίτευγμα που πέτυχε, ήταν τη σεζόν 2017-18 όπου με τη μεγάλη βοήθεια από τον Βαρέλα. Όπου ήταν μαζί στην άμυνα, αποσόβισαν να μην δεχτεί η ομάδα κάποιο τέρμα στους περισσότερους από τους αγώνες και έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα κατάφερε και κατέκτησε 5 τρόπαια Κυπέλλου.

Έτσι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, μετά από 6 χρόνια παρουσίας στους Ασπρόμαυρους. Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσει το σύλλογο, με αποτέλεσμα να γίνει παρελθόν.

Για αυτό το λόγο πολλές ομάδες κυρίως Κυπριακές ενδιαφέρθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Απόλλων Λεμεσού. Μάλιστα δημοσιεύματα από την Μεγαλόνησο, ανέφεραν πως οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά στη συμφωνία.

Ωστόσο οι ιθύνοντες της Κυπριακής ομάδας, διαψεύσαν πως ενδιαφέρθηκαν για το συγκεκριμένο παίκτη και ότι είμασταν κοντά σε συμφωνία.

Έτσι σήμερα νέο δημοσίευμα, ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον. Και ότι έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει. Αφού οι άνθρωποι της ομάδας, πιστεύουν πολύ στην εμπειρία του και εάν τον αποκτήσουν θα είναι ως πρώτος αμυντικός στην ομάδα.

Μάλιστα ο Άνχελ Κρέσπο έριξε το ποσό που ζητούσε πριν λίγες μέρες. Και έτσι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με αποτέλεσμα να είναι θέμα ημερών ο πρώην παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά να γίνει παίκτης της Κυπριακής ομάδας.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε κιόλας στην Μπολόνια, στη Σεβίλλη, όπου εκεί έκανε γνωστό το όνομα του, στην Άστον Βίλα, αλλά και στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.