Ποδόσφαιρο

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για το μπαμ με τον Νούνιες!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 17:15

Η Λίβερπουλ είναι μία ανάσα, από την τεράστια μεταγραφή του Νούνιες. Ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις την φετινή περίοδο με την Μπενφίκα. 

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για το μπαμ με τον Νούνιες!

Η Λίβερπουλ την φετινή περίοδο, έχασε στις λεπτομέρειες το Champions League και το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να ενισχύσουν πολύ το σύλλογο με έμπειρους και πρωτοκλασάτους παίκτες. Για αυτό το λόγο επειδή ο Μανέ, από ότι όλα φαίνονται θα αποχωρήσει από την ομάδα του Μερσισάιντ και θα μετακομίζει στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι διοικούντες του συλλόγου, άρχιζαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν, όπου είναι ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής Νταργούιν Νούνιες. Ο οποίος εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στην Μπενφίκα.

Οι δύο σύλλογοι από σήμερα το πρωί, είναι σε διαρκείς διαπραγματεύσεις. Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Λίβερπουλ να είναι έτοιμοι να δώσουν το ποσό των 100.000.000 ευρώ στην Πορτογαλική ομάδα. Έτσι πλέον η ομάδα του Μερσισάιντ, βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση αυτού του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, όπου θα ανεβάζει πολύ την ποιότητα στην επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός παίκτης, αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Μπενφίκα. Συγκέντρωσε 57 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr