Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: Ζητάει 50.000.000 ευρώ από την Μπάγερν για να δώσει τον Μανέ!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 18:33

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει τον Μανέ, αλλά η Λίβερπουλ ζητάει 50.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει στο Γερμανικό σύλλογο. 

Λίβερπουλ: Ζητάει 50.000.000 ευρώ από την Μπάγερν για να δώσει τον Μανέ!

Η Μπάγερν Μονάχου με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, έδειξε πως είχε μεγάλο θέμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της, αφού δεν είχε τον παίκτη, όπου θα ανεβάζει πραγματικά την ποιότητα στην Γερμανική ομάδα.

Έτσι οι ιθύνοντες της Βαυαρικής ομάδας, ενδιαφέρθηκαν για τον Μανέ. Ο οποίος αγωνίζεται στην Λίβερπουλ με τεράστια επιτυχία.

Έτσι οι Γερμανοί μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με την Αγγλική ομάδα, ωστόσο η πρόταση που έγινε από τους υπευθύνους της Μπάγερν, ήταν μικρότερη από τα λεφτά που ζητάει η ομάδα του Μερσισάιντ, καθώς για να δώσει τον Σενεγαλέζο σούπερ σταρ, θέλει 50.000.000 ευρώ.

Για αυτό το λόγο ο Αγγλικός σύλλογος, περιμένει νέα πρόταση από τους Γερμανούς. Με αποτέλεσμα εάν δεν είναι στα 50.000.000 ευρώ, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην γίνει η μεταγραφή και να πάμε σε ναυάγιο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr