Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ψωνίζει» από τον Άγιαξ

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 10:45

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των Αμστερντάμερς, Άντονι αποτελεί τον πρώτο εκλεκτό του νέου τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» Ερικ τεν Χαγκ που έχει δείξει ήδη την προτίμηση του στην ολλανδική αγορά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ψωνίζει» από τον Άγιαξ

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ερικ τεν Χαγκ έχει φουντώσει τα σενάρια για απόκτηση είτε Ολλανδών άσων είτε ποδοσφαιριστών με ολλανδική… παιδεία από την Γιουνάιτεντ. Ο Φρένκι ντε Γιονχ έχει την… τιμητική του εδώ και αρκετές εβδομάδες αν και δεν έχει ακόμα βρεθεί η φόρμουλα αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα. Τις τελευταίες ώρες στο… τραπέζι έπεσε και το όνομα του Αντονι, που έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία δύο χρόνια με τον Αγιαξ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκτήθηκε έναντι 16 εκατ. ευρώ από την Σαο Πάολο το 2020 και εκτόξευσε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.


Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Βραζιλία, η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ήδη διαπραγματεύσεις με τους Αμστερντάμερς για την απόκτηση του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Ο Αίας φέρεται να έχει θέσει τα 60 εκατ. ευρώ ως τιμή εκκίνησης, με την Σάο Πάολο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο Αντονι φέτος σημείωσε 12 γκολ και προσέφερε δέκα ασίστ, εξασφάλισε μια θέση στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και μετά την αποχώρηση του Χράφενμπερχ αποτελεί το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ολλανδικού συλλόγου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr