Ποδόσφαιρο

Φατίχ Καραγκουμρούκ: «Κλείνει» τον Πίρλο!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 11:05

Ο Αντρέα Πίρλο επιστρέφει στους πάγκους με επιλογή έκπληξη καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της Τουρκίας!

Φατίχ Καραγκουμρούκ: «Κλείνει» τον Πίρλο!

Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, ο 43χρονος Ιταλός φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Φατίχ Καραγκουμρούκ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο τουρκικός σύλλογος κατέλαβε πέρυσι την 8η θέση στην Superlig και φέτος δείχνει διάθεση για το... παραπάνω βήμα αναζητώντας προπονητή από το… πάνω ράφι. Ο Πίρλο βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περυσινό Μάιο όταν και αποχώρησε από την Γιουβέντους μετά από μια αρνητική σεζόν καθώς δεν κατέκτησε το τίτλο μετά από εννέα χρόνια, με το σκουντέτο να καταλήγει στην Ιντερ.

Στην Φατίχ Καραγκουμρούκ θα συναντήσει πάντως τρεις Ιταλούς ποδοσφαιριστές (Εμιλιάμνο Βιβιάνο, Νταβίντε Μπιρσάκο, Φάμπιο Μπορίνι) και η… παροικία ενδέχεται μάλιστα να αυξηθεί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Νωρίτερα, ο Πίρλο είχε συνδεθεί με την Σαλερνιτάνα και την Σπέτσια, αλλά εν τέλει επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός συνόρων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr