Ποδόσφαιρο

Ρήξη χιαστού ο Λημνιός (vid)

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 11:30

Η Εθνική Ελλάδας έχασε ένα σημαντικό της εργαλείο, που ακούει στο όνομα Δημήτρης Λημνιός που ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς στον αγώνα με την Κύπρο.

Ρήξη χιαστού ο Λημνιός (vid)

Η Εθνική Ελλάδας έχασε ένα σημαντικό της εργαλείο, που ακούει στο όνομα Δημήτρης Λημνιός που ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς στον αγώνα με την Κύπρο.

Σε μια ανύποπτη φάση και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Λημνιός έπεσε στο έδαφος άτσαλα. Γύρισε το γόνατο. Οι συμπαίκτες του και όλα τα μέλη στην Εθνική Ελλάδας έκαναν μορφασμούς που έδειχναν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Και ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ κατάλαβε το πόσο σοβαρός αναμένεται να είναι. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Ο χρόνος επανόδου στα γήπεδα εκτιμάται στους έξι μήνες.

Κι όλα αυτά ενώ έπαιζε στην γενέτηρα του, τον Βόλο. Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας γεννήθηκε και στις εξέδρες ήταν συγγενείς και φίλοι του. Μάλιστα τους αποζημίωσε βάζοντας ένα τρομερό γκολ.

Ήταν αυτό με το οποίο έκανε το 3-0 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα φέτος έκανε μια γεμάτη σεζόν στην Τβέντε, όπου δόθηκε δανεικός από την Κολωνία. Σε 33 ματς έβαλε 8 γκολ κι έδωσε 2 ασίστ.

Η ολλανδική ομάδα ήθελε να τον αγοράσει, αλλά με ένα ποσό μικρότερο των 4 εκατ. ευρώ. Παράλληλα φέτος ρίχνει κατά πολύ το μπάτζετ της λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Κι έτσι θα γυρίσει στην Κολωνία με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr