Ποδόσφαιρο

Σπαρτάκ Μόσχας: Ανέλαβε ο Αμπασκάλ!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 13:57

Ο άλλοτε προπονητής του Βόλου αποχώρησε από την Βασιλεία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μοσχοβιτών.

Σπαρτάκ Μόσχας: Ανέλαβε ο Αμπασκάλ!

Στην Ρωσία και την Σπαράκι Μόσχας συνεχίζει την καριέρα του ο Γκιγιέρμε Αμπασκάλ. Ο 33χρονος Ανδαλουσιανός τεχνικός που ξεκίνησε την σεζόν στην Super League και κέρδισε μάλιστα τις πρώτες εντυπώσεις με την επιθετική προσέγγιση του Βόλου, αντικαθιστά στην Μόσχα τον Πάολο Βανόλι. Ο Ιταλός πρόλαβε να βρεθεί μόλις έξι μήνες στην Σπαρτάκ καθώς το συμβόλαιο του «λύθηκε» λόγω των γνωστών κυρώσεων που υφίστανται οι ρωσικές ομάδες.


Ο Αμπασκάλο μετά τον Βόλο, βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Βασιλείας και προήχθη μάλιστα σε πρώτο προπονητή μετά την αποχώρηση του Πατρικ Ραχμεν. Η Σπαρτάκ κατέβαλε μάλιστα και χρήματα για την ολοκλήρωση της μετακίνησης όπως τουλάχιστον αναφέρεται στα δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr