Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Πλησιάζει ο Ζιντάν!

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 14:17

Θέμα χρόνου φέρεται να αποτελεί το νέο mega deal των Παριζιάνων που φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Παρί Σεν Ζερμέν: Πλησιάζει ο Ζιντάν!

Ο Ζιντεντίν Ζιντάν είναι τελικά η λύση στην Παρί Σεν Ζερμέν! Ο ζωντανός θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης των Παριζιάνων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να την οδηγήσει στο… Άγιο Δισκοπότηρο, την κατάκτηση δηλαδή του Champions League. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από Ισπανία και Γαλλία ο Ζιζού έχει συμφωνήσει και την Παρασκευή μάλιστα θα βρεθεί στο Κατάρ για να συναντηθεί με τον Νασέρ Αλ Κελαίφι για την υπογραφή των συμβολαίων!

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα, ο 49χρονος ήταν ενήμερος για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ του καλοκαιριού. Μέσα σε όλα, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μένει μέχρι να… φύγει από τον πάγκο της Παρί, που νωρίτερα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λουίς Κάμπος στην θέση του αθλητικού διευθυντή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr