Ποδόσφαιρο

«Διπλά» για Σλοβακία και Λετονία [vids]

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 21:11

Οι Σλοβάνοι νίκησαν 1-0 στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι Λετονοί 4-2 στη Μολδαβία.

«Διπλά» για Σλοβακία και Λετονία [vids]

Σημαντικές εκτός έδρας νίκης πέτυχαν οι Σλοβάκοι και οι Λετονοί στα απογευματινά ματς του σημερινού προγράμματος στο Nations League. Είναι χαρακτηριστικό πώς η Σλοβακία χρειάστηκε μόλις ένα γκολ, σε αντίθεση με την Λετονία που ήταν καταιγιστική.

Ένα και να «καίει»

undefined

Το ματς στο Αζερμπαϊτζάν ήταν συναρπαστικό. Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές του. Αλλά τελικά, ένα γκολ ήταν αρκετό. Αρκετό για τη Σλοβακία για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο 81' με το γκολ που σημείωσε ο Βλάντιμιρ Βάις επικράτησε 1-0 στο Αζερμπαϊτζάν. Επιπλέον, στο 84' ο Χαρασλίν έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε. Μετά τον σχετικό έλεγχο στο VAR, διαπιστώθηκε πώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ. Δεν άλλαξε κάτι ως το φινάλε και η Σλοβακία έφυγε νικήτρια από το Μπακού.

«Βροχή» τα γκολ στο Κισινάου

Η εξαιρετική Λετονία ήταν ασταμάτητη στο εκτός έδρας ματς με τη Μολδαβία. Σε ένα ματς που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Διότι μόλις στο 5' κέρδισαν πέναλτι. Ο Νικολαέσκου έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα» και σημάδεψε σωστά, σημειώνοντας το 1-0. Ωστόσο, το γκολ αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι έφεραν το ματς στα ίσα πριν το 20λεπτο. Πιο συγκεκριμένα, στο 19' ο Γκουτκόβσκις ισοφάρισε.

Εν συνεχεία, επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσιγκάνικς να σκοράρει και να δώσει στους Λετονούς το προβάδισμα με 2-1. Στο 60ό λεπτό ο Γκουτκόβσκις σημείωσε το 1-3, για να μειώσουν στο 64' ο Μότπαν (2-3). Το ματς είχε καλό ρυθμό, ήταν ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Εντούτοις, η Λετονία ήταν αυτή που «χτύπησε» και τέταρτη φορά. Στο 75' με το τέρμα του Ικάουνιεκς έγινε το 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr