Ποδόσφαιρο

Η αποστολή της Βέροιας για το πρώτο μπαράζ με τη Λαμία

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 22:19

Η ομάδα της Ημαθίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, για το σαββατιάτικο ματς στην έδρα της.

Η αποστολή της Βέροιας για το πρώτο μπαράζ με τη Λαμία

Σε ρυθμούς του πρώτου μπαράζ ανόδου/παραμονής κινούνται στη Βέροια. Η «βασίλισσα» του Βορρά δεν τα κατάφερε στα διπλά ματς με τον Λεβαδειακό, στα μπαράζ ανόδου των δύο πρωταθλητών της Super League 2. Έχει, όμως, τώρα μια δεύτερη ευκαιρία. Το απόγευμα του Σαββάτου (11/6, 18:45). Εξάλλου, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έμαθε πολλά στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην αντίστοιχη της Λιβαδειάς. Τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση, να επικρατήσει της Λαμίας και να επιστρέψει στη Super League 1.

Με την καλύτερη ψυχολογία

Η τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή έδειξε πώς υπάρχει μεγάλη δίψα για τη νίκη. Τόσο ο Δερμιτζάκης όσο και οι παίκτες έχουν σταθεί σε ένα στοιχείο. Να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Διότι, κόντρα στον Λεβαδειακό αυτό «πλήρωσαν». Στο πρώτο ματς στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και αυτό κόστισε! Τώρα το πλάνο είναι διαφορετικό.

Η αποστολή της Βέροιας

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν έχει στα πλάνα του, τόσο τον Βελλίδη όσο και τον Πόζογλου. Παράλληλα, εκτός αποστολής άφησε τους Αντέμ, Ισαακίδη, Βάντση, Μπαϊντού και Μούχαλη. Στην αποστολή βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς και Γιακουμάκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr