Ποδόσφαιρο

Η αποστολή της Λαμίας για το πρώτο μπαράζ με τη Βέροια

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 22:45

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας είναι έτοιμος για το πρώτο από τα δύο ματς που θα καθορίσουν το μέλλον του.

Η αποστολή της Λαμίας για το πρώτο μπαράζ με τη Βέροια

Μετά από αρκετές ημέρες προσμονής, έφτασε η ώρα για το πρώτο μπαράζ με τη Βέροια (11/6, 18:45). Το πρώτο από τα δύο ματς που έχει η Λαμία μπροστά της. Τις αναμετρήσεις της δεύτερης ευκαιρίας για να παραμείνει στη Super League 1. Αλλά και να σώσει μια κακή χρονιά που την έφερε στην προτελευταία θέση και στις αναμετρήσεις με τον δεύτερο της Super League 2.

Η ώρα του μπαράζ

Μετά από σχεδόν 25 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, η Λαμία επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση. Το τελευταίο της ματς ήταν στο φινάλε των Play Out, στις 15 Μαΐου, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. «Λευκή» ισοπαλία. Όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα της Φθιώτιδας δούλεψαν στις προπονήσεις. Αλλά έχουν να καλύψουν ένα μεγάλο διάστημα όπου οι παίκτες δεν έχουν ματς στα πόδια τους. Κι αυτό θα αποτελέσει έναν ανασταλτικό παράγοντα για την αυριανή, πρώτη αναμέτρηση.

Η αποστολή της Λαμίας

Η προετοιμασία της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Ιταλός προπονητής έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που υπολογίζει για το πρώτο ματς κόντρα στη Βέροια. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ντέιβιντ, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr