Ποδόσφαιρο

Nations League: Πρώτες νίκες για Ισραήλ και Ανδόρα [vids]

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 23:39

Με ανατροπή νίκησε 2-1 την Αλβανία στα Τίρανα. Η Ανδόρα επικράτησε 2-1 του Λιχτενστάιν.

Nations League: Πρώτες νίκες για Ισραήλ και Ανδόρα [vids]

Μεγάλη νίκη πέτυχει το Ισραήλ μέσα στα Τίρανα. Μάλιστα, νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και δέχθηκε γκολ στο πιο δύσκολο σημείο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Η Αλβανία προηγήθηκε στο 45'+2 με το πέναλτι του Μπρόζα (1-0).

Εντούτοις, οι Ισραηλινοί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο. Διάστημα που ο Σόλομον σκόραρε δύο φορές. Αρχικά στο 57' για να σημειώσει το 1-1 και κατόπιν στο 73', γυρίζοντας το ματς και δίνοντας το προβάδισμα στο Ισραήλ. Κάτι που δεν άλλαξε ως το φινάλε. Με αποτέλεσμα η ομάδα του Χαζάν να πετύχει την πρώτη τη νίκη, η οποία την έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η Ανδόρα νίκησε!

Το Λιχτενστάιν σκόραρε στο 19', αλλά το τέρμα που σημείωσε ο Μπεκ δεν μέτρησε. Διότι ο έλεγχος της φάσης στο VAR έδειξε πώς ήταν σε θέση οφ σάιντ. Όλα τα γκολ μπήκαν από το 78' και μετά. Ο Τζόρντι Αλάεζ με πέναλτι άνοιξε το σκορ με πέναλτι, για να έρθει ο Ρούμπιο, στο 82', για να πετύχει το 2-0 για την Ανδόρα. Το μόνο που κατάφερε το Λιχτενστάιν ήταν να μειώσει με τον Μάιερ στο 90'+3.

Ισοπαλία στο Νόβι Σαντ

Το ματς ανάμεσα στη Λευκορωσία και το Καζακστάν δεν είχε νικητή. Το Καζακστάν κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο ματς. Στο 13' ο Αϊμπέτοφ έδωσε στους φιλοξενούμενους το προβάδισμα (0-1). Ένα γκολ που επέτρεψε στους Καζάκους να βρεθούν σε ρόλο… οδηγού στην αναμέτρηση. Όμως, στο 84' ο Μάλκεβιτς σκόραρε και πέτυχε το 1-1 για τη Λευκορωσία. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και οι Λευκορώσοι έμειναν για δεύτερο σερί ματς αήττητοι, παρότι δεν αγωνίζονται στη φυσική τους έδρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr